Η εταιρία POLO ΑΒΕΕ έχοντας 40 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή και εμπορία κατασκηνωτικού και ορειβατικού εξοπλισμού υψηλών προδιαγραφών και ανταποκρινόμενη στις ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών της, έδωσε νέα ώθηση στην αγορά ανοίγοντας τα τρία καταστήματα POLO Center.

Με στοχευόμενα και προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα από τις κορυφαίες εταιρίες του χώρου, τα καταστήματα POLO Center αποτελούν σημεία αναφοράς μεταξύ των απαιτητικών εραστών των outdoor και extreme δραστηριοτήτων όπως ορειβασία, αναρρίχηση, σπηλαιολογία, canyoning, camping, ταξίδια, τοξοβολία κ.α., παρέχοντας μια μεγάλη ποικιλία από άρτιο, ποιοτικό και ασφαλή τεχνικό εξοπλισμό σε μεγάλη ποικιλία.

Το προσωπικό των καταστημάτων μας απαρτίζεται από μέλη του outdoor χώρου, άριστα καταρτισμένο και πάντα ενημερωμένο για τις πρόσφατες εξελίξεις στον εξοπλισμό και τα υλικά. Είναι πάντα στην διάθεσή σας για να λύσει οποιεσδήποτε απορίες σας δημιουργεί η ενασχόληση σας με την ύπαιθρο, να σας εξυπηρετήσει και να οργανώσει μαζί σας τις αγορές σας, οδηγώντας σας στην σωστή επιλογή.

Σας περιμένουμε για να καλύψουμε τις ανάγκες, τις απαιτήσεις και τις επιθυμίες σας με μια ενδιαφέρουσα και «χορταστική» εξερεύνηση στα καταστήματά μας!!!

Salewa

PoloFrame

Marmot

Mountain Hardwear

Icepeak

chillaz

Odlo-Logo

Salomon

logo-la-sportiva-logo

trezeta

KayLand

Teva

Mad Rock

Camp

Cassin

Cober

Petzl

Metolius

Black Diamond

Rock Empire

Tendon

Osprey

Gregory

cumulus

Trekmates

KINGCAMP

fire_maple

Primus-logo

Laken

source

Wildo

lifesystems lifeventure litlelife

Fuse HAD Profeet

Horizon