Polo-Frame

Εδώ και 35 χρόνια η POLO, ειδικεύεται, εξειδικεύεται και δημιουργεί τον κορυφαίο εξοπλισμό δράσης χαράζοντας τα «μονοπάτια» της outdoor απόδρασης.

Η διαρκής έρευνα, οι συνεχιζόμενες επενδύσεις, η υλικοτεχνική υποδομή, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της και το συνεπές After Sales Service, καλύπτουν κάθε ανάγκη, με προϊόντα ιδίας παραγωγής.

Παρακολουθώντας την παγκόσμια αγορά και αντιπροσωπεύοντας στην Ελλάδα τις κορυφαίες εταιρίες παγκοσμίως, σας προσφέρουμε ότι καλύτερο υπάρχει από πλευράς ασφάλειας, χρηστικότητας και τιμής, σε προϊόντα που αντέχουν ακόμα και στις πιο επίπονες δοκιμασίες.

Salewa Logo_neu_60_4c_patched

Με ιστορία 80 ετών και παρουσία 25 ετών στην ελληνική ορειβατική σκηνή συνεχίζει να προσφέρει υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών προϊόντα, όπως παπούτσια, ρουχισμό, σακίδια, αντίσκηνα και όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό.

website: www.salewa.com

Camp

Ιταλική εταιρεία που από το 1889 σχεδιάζει και παράγει πλήρη γκάμα ορειβατικού και αναρριχητικού εξοπλισμού.

website: www.camp.it

Camp Safety

Σειρά προϊόντων ειδικά σχεδιασμένα για εργατική χρήση από την CAMP. Στόχος της εταιρείας ο συνδυασμός εργονομίας, άνεσης και ασφάλειας.

website: www.camp.it

Cassin

Κατασκευάστρια εταιρεία ορειβατικού εξοπλισμού υψηλών απαιτήσεων. Ιδρύθηκε το 1947 από τον Ιταλό αλπινιστή Riccardo Cassin.

website: www.cassin.it

Mad Rock«Είναι εύκολο να κατασκευάσεις οικονομικό εξοπλισμό, και ποιοτικό εξοπλισμό, αλλά είναι πολύ δύσκολο να συνδυάσεις αυτά τα δύο».  Αυτό είναι το μότο της Αμερικάνικης MadRock που από το 2002 έως σήμερα αποτελεί την πρώτη επιλογή αναρριχητικών υποδημάτων και όχι μόνο.

website: madrockclimbing.com

Rock EmpireΑπό το 1990 σχεδιάζει και κατασκευάζει ποιοτικό και πρωτοποριακό εξοπλισμό αναρρίχησης, ορειβασίας και σπηλαιολογίας. Τα προϊόντα της πωλούνται σε περισσότερες από 30 χώρες παγκοσμίως.

website: www.rockempire.cz

TendonΤσέχικη εταιρεία κατασκευής ορειβατικών, εργατικών και ειδικού τύπου στρατιωτικών σχοινιών. Η μητρική Lanex SA είναι παγκοσμίως η κορυφαία εταιρεία στη κατασκευή σχοινιών παντός τύπου.

website: www.mytendon.com

MetoliusΜια από τις μεγαλύτερες αμερικάνικες εταιρείες με αναρριχητικό εξοπλισμό εξαιρετικής ποιότητας, ειδικά σχεδιασμένο για το βουνό ή την πίστα.

website: www.metoliusclimbing.com

KayLand

Iταλική εταιρεία που εξειδικεύεται στη κατασκευή ορειβατικών παπουτσιών, φημισμένων για την εξαιρετική εφαρμογή τους. Χρησιμοποιεί την αιχμή της τεχνολογίας που είτε έχει αναπτυχθεί είτε στα εργαστήρια της, όπως οι μεσόσολες από Carbon, είτε από άλλες εταιρίες σαν την Vibram ή την Goretex.

website: www.kayland.com/

Trezeta

Ιταλική εταιρεία με πάνω από 40 χρόνια εμπειρία στην παραγωγή ορειβατικών υποδημάτων. Αναγνωρισμένη σε διεθνές επίπεδο από επαγγελματίες αλλά και ανθρώπους της υπαίθρου, αποτελεί ένα brand που νοιάζεται για την προστασία την ασφάλεια και την άνεση. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν κάτι αξιόπιστο και οικονομικό.

website: trezeta.com

Fuse HAD Profeet

Γερμανική εταιρεία ρουχισμού, από τις καλύτερες στον κόσμο. Διαθέτει προϊόντα υψηλής ποιότητας και εφαρμογής όπως:

● Ισοθερμικά τρισδιάστατης πλέξης ● Μεγάλη ποικιλία καλτσών για όλες τις εποχές και για όλες τις χρήσεις ● Μαντίλια, σκουφιά

website: www.my-f.de

Horizon-Logo-cmyk

Ιταλική εταιρεία η οποία από το 1999 παράγει υψηλής τεχνολογίας ορειβατικές κάλτσες. Όλα τα μοντέλα της εταιρείας πριν βγούν στην παραγωγή περνούν απο δοκιμές για να μπορούν να ανταποκριθούν σε ότι αντικατοπτρίζει το όνομα της.

Website www.horizonsocks.co.uk

life systems logo b

lifeventure logo b

little life header-logo

Η LifeSystems διαθέτει προϊόντα Α’ βοηθειών, ατομικής υγιεινής και προστασίας. Σκοπός της LifeVenture είναι να σας παρέχει την απαραίτητη προστασία για τα ταξίδια σας και τις υπαίθριες δραστηριότητες. Η LitleLife διαθέτει παιδικά σακίδια που εξασφαλίζουν ασφάλεια, άνεση και χαρούμενη διάθεση.

Website www.lifesystems.co.uk www.lifeventure.co.uk www.littlelife.co.uk

Trekmates

Μοναδική εταιρεία, με εμπειρία άνω των δέκα ετών στην κατασκευή εκδρομικού εξοπλισμού και ταξιδιωτικών αξεσουάρ.

website: www.trekmates.co.uk

KINGCAMP

Η εταιρεία KingCamp από το 2002 κατασκευάζει προϊόντα για ορειβασία, camping και ταξίδια δοκιμασμένα στις πιο αντίξοες συνθήκες σε όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου.

website: www.kingcamp.com

Cober

Ιταλική εταιρεία κατασκευής μπαστουνιών υψηλών προδιαγραφών & απαιτήσεων. Στον τομέα της πεζοπορίας και της ορειβασίας αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την POLO.

website: www.cober.it

Laken

Παγούρια και σκεύη φαγητού από την ισπανική εταιρεία Laken. Κατασκευασμένα από αλουμίνιο, με ευρωπαϊκά standard ασφαλείας για την προστασία της υγείας του καταναλωτή (δεν περιέχουν καθόλου BPA «Bisphenol A»).

website: www.laken.es

source

Από το 1989 έως σήμερα έχει καταφέρει να εδραιωθεί σε πάνω από 25 χώρες παγκοσμίως στον τομέα αξεσουάρ υδροδότησης. Κάθε χρόνο το 5% του καθαρού κέρδους της προσφέρεται σε περιβαλλοντικές και κοινωνικές δραστηριότητες.

website: www.sourceoutdoor.com

Wildo

Τα προϊόντα Wildo έχουν αναπτυχθεί για να σας συνοδεύουν σε όλες τις υπαίθριες δραστηριότητές σας. Όλα τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα από ειδικό πλαστικό χωρίς BPA.

website: www.wildo.se

Goggle_ProAcive_G

Τα γυαλιά και οι μάσκες σκι GOGGLE έχουν υψηλή οπτική ακρίβεια και παρέχουν προστασία από την UVA και UVB ακτινοβολία. Η εταιρεία χρησιμοποιεί τα καλύτερα υλικά όπως το polycarbonate στους φακούς και Grilamid στον σκελετό.

Website www.gogglepae.com

Raumer

Η εταιρία RAUMER είναι η πρώτη επιλογή για αξιόπιστες πλακέτες, βύσματα ή ρελέ. Οι αυστηροί έλεγχοι καθ΄ όλη την διαδικασία παραγωγής, καθώς και η ποιότητα του ανοξείδωτου ατσαλιού που χρησιμοποιεί, την σηματοδοτούν ως την πιο αξιόπιστη και ασφαλή κατασκευάστρια.

website: www.raumerclimbing.com/

Tilley

Τα αυθεντικά και παγκοσμίως κορυφαία καπέλα Tilley κατασκευάζονται στον Καναδά από υλικά εξαιρετικής ποιότητας. Προστατεύουν από UV-A και UV-B, είναι ανθεκτικά, δεν χάνουν την φόρμα τους και έχουν εγγύηση για μια ζωή.

website: www.tilley.com

KWH

Μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες πλαστικών ειδών νέας τεχνολογίας, εξοπλισμού χιονιού, έλκηθρα και φτυάρια, που εισάγονται και διατίθενται στην Ελλάδα από την POLO.

website: www.khw-geschwenda.de